Om oss

Sedan snart nitton år tillbaka hjälper vi företag och privatpersoner i Västra Götaland med tjänster som maskinservice, svetsning, smidesarbeten, hydraulik och påbyggnation av betongpumpar.

Vi utför tillverkning av stålkonstruktioner, smidesräcken, konstsmide, ståltrappor, plåt och stålbearbetning. Smidesarbeten vid tillbyggnader, renovering, om och nybyggnation. Svarvning, fräsning och planslipning i stål. Och utför MMA, TIG, MIG/MAG, Rörtråd, Gassvetsning, Plasma och Gasskärning i stål, rostfritt och aluminium. Rörbockning upp till 50x4mm. Utför bockning i plåt upp till längder på 3100mm i vår Kantpress. Kipper plåt som är 10mm tjock och 3000mm lång i vår Gradsax.

Nu kan vi erbjuda CNC-styrd plasmaskärning av stål, aluminium och rostfritt i stoleken 3000x1500mm och upp till tjockleken 30mm.

Och har lång erfarenhet av att serva och reparera de flesta typer av entreprenad- och lantbruksmaskiner, även de delar som verkar genom hydraulik. Och vi tillverkar hydraulslangar ute på fältet med vår servicebil som är en mobil slangverkstad.

Vi tillverkar, monterar och tillhandahåller produkter i corténstål och corténplåt så som kantstöd, odlingslådor, mm. Slät, bockad, valsad och formad plåt som vi levererar efter kundens önskemål.

  • Vi utför reparationer, översyn och montering av livräddningsutrustning på kaj och brygga.
  • Vi provtrycker och justerar spridare till dieselmotorer och byten av dieselpumpar.

MCB Smide & Maskin AB drivs av Berth Walled och Christopher Toll. Vi är utbildade inom svets, smide och hydraulik, har lång maskinerfarenhet samt har genomgått utbildningarna Heta arbeten, Säkerhet på väg, Utmärkningsansvarig och BAS-P / BAS-U.

Vår verkstad är belägen i Rollsb industriområde i Kungälv. Här har vi all den utrustning som krävs för effektiv säker service och tillverkning med de höga miljökrav som ställs idag.

Kontakta oss gärna för mer information!


Följ, Dela och Gilla oss på sociala medier

Adress

MCB Smide & Maskin AB
Signalgatan 6B, 442 40 Kungälv
Telefon: 0303-36 51 50
E-post: info@mcbab.se

Kontakta oss

Christopher Toll
Telefon: 0303-36 51 51
E-post: christopher@mcbab.se

Berth Walled
Telefon: 0303-36 51 52
E-post: berth@mcbab.se